بازار ارز و سکه در روز سه‌شنبه به روند کاهش ادامه دادند و خریدارنی که در مرز حمایت روز دوشنبه وارد بازار شدند رکب خوردند. قیمت سکه دو کانال عقب نشست و قیمت دلار هم با افت یک کانالی به 87 هزار تومان افتاد.

در بازار سه‌شنبه دو تناقض روند در قیمت‌ها قابل توجه بود و معامله‌گران را در تصمیم‌گیری گیج کرد. تناقض اول به روند متفاوت قیمت در درهم و دلار برمی‌گردد؛ بازار درهم با گپ منفی سنگین بازگشایی کرد و رو به بالا رفت اما دلار روند رو به کاهش داشت.

دومین تناقضی که در بازار  دیده شد روند همسوی بازار سهام و بازار طلا و ارز بود. در روز سه‌شنبه با این حال که بازار سرمایه منفی بود و خروج پول داشت معامله‌گران تصور می‌کردند که بازار طلا و ارز روند معکوس با بازار سهام داشته باشد. اما این اتفاق نیفتاد و تمامی بازارها قرمزپوش بودند.

با توجه به تناقض دوم، معامله‌گران سه سناریو برای توجیح رفتار بازار داشتند. برخی عقیده دارند روند همسوی بازار طلا و ارز با بازار سهام به این موضوع برمی‌گردد که بازارساز دارد تزریق سنگین انجام می‌دهد. این دسته با اشاره به حباب دلاری درهم که طی چهار گذشته منفی شده معتقدند که بازارساز درهم تزریق می‌کند.

سناریوی دومی که رفتار بازارها را توجیح می‌کند به نقدینگی برمی‌گردد. در این سناریو تحلیلگران تصور می‌کنند خروج پول از سهام و پایین آمدن بازار طلا و ارز نشان می‌دهد که نقدینگی در بازار کم شده است.

سناریوی سوم این بود که بازار طلا و ارز نسبت به مذاکره بین ایران و آمریکا خوشبین است اما بورس بدبین. البته این سناریو طرفدار آنچنانی نداشت چرا که همیشه بورسی‌ها نسبت به مذاکره خوشبین بودند و بازار طلا و ارز در سمت بدبین قرار داشتند.

با از دست رفتن مرزهای حمایتی در بازار ارز و سکه، معامله‌گران دنبال نقطه خرید یا کف قیمتی در بازار بودند. برخی در بازار در روز دوشنبه تصور می‌کردند با کاهشی که بازار انجام داد به کف رسیده و خریدار شدند که فعلا ضرر کردند. برخی از تحلیلگران دوباره در روز سه‌شنبه با کاهش قیمت‌ها معتقد بودند که بازار کف زده و خریدار وارد بازار می‌شود. اما در مقابل خوشبین‌های بازار همچنان کف را پایینتر می‌بینند. از منظر آن‌ها اگر سکه 77 میلیون را از دست بدهد تا 74 میلیون می‌تواند کاهش داشته باشد که مستلزم افت قیمت دلار است. با تجربه‌های بازار هم معتقدند که بهترین پوزیشن گیری در بازارها ورود پله‌ای است. از منظر آن‌ها رفتار صفر و صدی در بازارها موجب ضرر می‌شود، این دسته می‌گویند ورود و خروج پله‌ای بهترین راهکار برای سود است.

در بازار سه‌شنبه قیمت دلار هرات با گپ منفی 700 تومانی در 87 هزار و 500 تومان شروع به کار کرد و در ادامه برمدار کاهش بود و یک کانال دیگر از دست داد. قیمت دلار هرات در نهایت در 86 هزار و 100 تومان به کار خودش پایان داد.

قیمت دلار هرات در روز سه‌شنبه دو کانال از دست داد و در مجموع طی دو روز معاملاتی، شش کانال نسبت به آخرین نرخ هفته گذشته از دست داده که قابل توجه است.

قیمت دلار تهران هم با گپ منفی 700 تومانی در 87 هزار و 950 تومان آغاز به کار کرد و در ادامه به سمت کف کانال حرکت داشت. قیمت دلار تهران در نهایت در 87 هزار و 100 تومان بسته شد. قیمت تتر هم با کاهش به کانال 86 هزار تومان رسید که زیر نرخ دلار تهران است. این درحالی بود که برخی صرافی‌های رمزارزی قیمت تتر را در کانال 85 هزار تومان اعلام می‌کردند.

قیمت درهم امارات با گپ منفی 450 تومانی شروع به کار کرد اما در ادامه برخلاف سایر بازارها از این ناحیه حمایت شد. قیمت درهم بین پله چهارم، پنجم و ششم کانال 23 هزار تومان نوسان داد و در نهایت در میانه کانال بسته شد. حباب دلاری درهم منفی 769 تومان برآورد می‌شود که نشان می‌دهد درهم در کاهش از دلار تهران سبقت گرفته است. البته یک تحلیل در بازار وجود دارد که بر اساس تجربه معتقدند زمان‌هایی که حباب دلاری درهم منفی می‌شود اگر خبر منفی به بازار مخابره شود نوسان بازار سنگین‌تر خواهد شد.

قیمت سکه با گپ منفی 200 هزار تومانی در 79 میلیون و 490 هزار تومان آغاز به کار کرد و در ادامه کاهی دنبال شد. قیمت سکه با افت دو کانالی در نهایت در 77 میلیون و 495 هزار تومان بسته شد.

حباب سکه با کاهش دو درصدی به 13 درصد رسید که نشان می‌دهد قیمت بازاری سکه 9 میلیون و 400 هزار تومان گرانتر از ارزش ذاتی آن معامله می‌شود.

قیمت طلای آبشده با گپ منفی 100 هزار تومانی در 30 میلیون و 799 هزار تومان شروع به کار کرد و کم نوسان‌ترین بازار در روز سه‌شنبه بود. قیمت طلای آبشده در نهایت در پله هفتم کانال 30 میلیون بسته شد. به واسطه نوسان کم طلای آبشده، حباب با افزایش به بالای یک درصد رفت.

از منظر فنی 30 میلیون و 270 هزار تومان حمایت مهم طلای آبشده است و مرز مقاومت مهم آن در 31 میلیون و 500 هزار تومان قرار دارد. تا زمانیکه نرخ طلا به بالای مرز مقاومت نرود نمی‌شود گفت روند صعودی شده است.

قیمت‌ها در روز سه‌شنبه سه نکته داشتند، اول اینکه با گپ بازگشایی و بسته می‌شوند که این موضوع باعث شده تا نوسان‌گیر نتواند وارد بازار شود.

نکته دوم درمورد انس طلای جهانی است که اکثرا تصور می‌کنند با توجه به چشم‌اندار کاهش نرخ بهره می‌تواند صعودی دنبال شود.

نکته سوم بازار ادعای معامله‌گران درمورد تعطیلی چهارشنبه‌ای بازار طلا بود.